forum.gorna.net
http://forum.gorna.net/

филм
http://forum.gorna.net/viewtopic.php?f=24&t=114964
Страница 1 от 1

Автор:  sirocco [ 17 Сеп 2009, 01:18 ]
Заглавие:  филм

Зяпах наскоро едно филмче,чиста проба символистично удоволствие.Като да отвориш шоколадово яйце, а там да намериш оригинална картина на Доде,нарисувана от своя страна върху безценен папирус от времето на инките.Ама стига щуротии.Просто гледайте "Сектор 9",ако искате разбира се.Купете си пуканки за вас и котешка храна за котката и за по-малко от два часа гледайте и се замислете върху проблемите,които се поставят в този "фантастичен" филм.Малко за насочване.Как се отнасяме към различните от нас,как възприемаме глада като глобален проблем,какво е отношението ни към възможен световен военен конфликт,добри ли сме с най-близките си-семейството,колко е голяма планетата ни..всеки може да се замисли,дори върху това откъде идват пуканките преди да влязат в микровълновата.Филмът не е документален,направен е отчасти като такъв,с доста добра визия и с простички послания към всички нас.Има и чудесни бойни сцени,но за жалост липсват сексуалните.Ех.Приятно гледане:)

Автор:  kostow [ 17 Сеп 2009, 09:12 ]
Заглавие:  Re: филм

Още не съм гледал филма, чакам по-добро качество. Но отзиви по форумите чета всякакви - от тинейджърските "егати бозата!", до префърцунените "абсолютен шедьовър!". Явно келешата очакват апокалиптичен трилър в стил "Денят на независимостта", та са разочаровани. Но пък почитателите на стойностното кино наистина откриват послания в него... При всяко едно положение, ще се гледа!:)

Автор:  bigcheto [ 17 Сеп 2009, 09:39 ]
Заглавие:  Re: филм

Е, тъкмо се чудех за някое филмче за почивните дни да гледаме с мъжа ми. Веднъж се чудихме дали да го теглим, но така и не го направихме. Сега значи ще му отделим време. Че ми се гледа някое по-така "сериозно" филмче, пък напоследък май ги няма. Не знам какво точно разбирам под сериозно. Просто да остави някакви по-трайни впечатления в мен, да се замисля... Явно този е такъв. Ще се гледа да се провери!

Автор:  socker [ 17 Сеп 2009, 09:45 ]
Заглавие:  Re: филм

След тези коментари може и да го гледам, но за сега ще се въздържа, не съм очаквал апокалипсис, но как може да направят толкова смотани извънземните, с някакви се люшкащи антени, като на всяко второ такси в Горна, някакви мършави и не приличат на нищо и се бият за гума, или някой ядеше някаква ламарина и какви ли не все възможни глупости. Незнам какви са посланията, ама ако го изгледам, ще разбера, но като са ги направили толкова смотани, как може да направи впечетление на хората? И аз обичам стойностни филми с смисъл и послания, но стойностните филми държат на всичко, пък от това което видях, Толкова тъп, нискобюджетен филм изглежда, че ако не бяха ваще коментари, не бих си и помислил да го гледам.

Автор:  ^Scummy^IOU^Curtains^Bum^ [ 17 Сеп 2009, 13:56 ]
Заглавие:  Re: филм

sirocco написа:
Зяпах наскоро едно филмче,чиста проба символистично удоволствие.
Изображение


Бисквито, ще се направя, че никога не съм чел това. :lol:

Автор:  sirocco [ 22 Сеп 2009, 03:03 ]
Заглавие:  Re: филм

Класика,бадеми с вкус на лимон и чили.И пак джинче,с мнооооо лед.За филми с "маниаци" дето никога не са опитвали козуначена кифла потопена в мляко с какао няма да говоря:)Щото и ние бонбончета "тик-так",лили шу-шу,сокуров и разни други австрийски и френски сюмбюлоткачалници сме опитвали,амаха:)Виж хората, за планетата се грижат истински като роден дом/номе ,бай ти нострадамус тълкуват ожесточено и .Загубих си мисълта.Комшията спря "Металика",а чашата ми е наполовина.Рупъм лед като някой "оранжев".Сетих се,за киното идеше реч.Нормалното,потребителско изкуство,не за възвишените бляструбации.И кво,някой гледа ли го филма.Исках да драсна нещо и за Викито/не от "мастило"/,Деситу,Костов и компания-все умни люде демек,но.Но друг път.И браво на онези пичове дето се забавляват,там может писат и по русскому.Черт побери

Автор:  ^Scummy^IOU^Curtains^Bum^ [ 22 Сеп 2009, 04:42 ]
Заглавие:  Re: филм

Пред, пред, пред, пред, предпоследното изречение ( +/- 1) :lol: ...,аха да ме светне и крушката угасна.
"Опитвали" не прозвуча крайно ентусиазирано, но к'во пък. Бонбони много, етерът обаче е един. "Фойерверките" се гледат с кутия "Амфора" и пакет бисквити, ако не ми се спеше, щях да разкажа историята за кравата и мравката... :4:

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/