sani написа:
ем нормално вифи е все пак и може да прекъсва яко

пускай си с оптика ТВ от нас.
Гледам има тема за Булсатком, та рекох да се информирам и аз за друга алтернатива освен въпросният доставчик.
Тошо, какво е качеството на въпросната цифрова телевизия TIVIA, на телевизор от 32" и по-голям. Интересува ме защото до сега със старият ми телевизор ( с кинескоп ) нямах проблем с Булсатком. Но телевизорът се повреди, с ''любезното съдействие'' на E.ON. Купих TFT LCD 32'', и започнаха проблемите, картината ( пикселизирана, и размазана когато се гледа на цял екран )нямаше нищо общо с тази преди това. Качеството е меко казано не добро, и след замяната на приемника с HDTV. След закупуване на допълнителни кабели SCART и HDMI на стойност 82 лева картината се подобряваше, но пак е по-лоша от тази на телевизора с кинескоп. Няма оправяне, сега чакам вече пети ден да дойде представител на Булсатком да видим къде е проблема, но никой не идва.
Та въпросът ми е, какво е качеството на тази телевизия TIVIA, на телевизори от 32'' и по-големи . Като ходя в офиса на Телнет гледам телевизията която върви постоянно на Евроспорт е горе-голо с добро качество, но това е на резолюзия 22'' или 24".