forum.gorna.net
http://forum.gorna.net/

Нужда от пари
http://forum.gorna.net/viewtopic.php?f=50&t=140850
Страница 1 от 1

Автор:  georgipavlov [ 29 Апр 2018, 22:45 ]
Заглавие:  Нужда от пари

Вчера взех колата на брат ми без той да знае. По принцип не обича да я дава на никого, но тъй като е извън България, реших да се възползвам. Разбира се, винаги като правиш нещо без съгласието на човека, трябва за проклетия да се случи нещо. Докато я паркирах леко я удар. Не е кой знае колко, но по лявата врата има драскотини, които той със сигурност ще забележи. Много спешно ми трябват пари за ремонт. Имате ли идея кой вид кредит се отпуска най-лесно и бързо.

Автор:  ceckoivailov [ 30 Апр 2018, 06:33 ]
Заглавие:  Re: Нужда от пари

Излишно е да казвам, че си направил много тъпо, като си я взел без той да знае. Виж условията на този кредит - https://cashcredit.bg/blog/polezno/byrz ... -24-meseca , сякаш са добри и ако те устройват, заминавай утре да взимаш кредит и да оправяш колата. И моята малката сестра ги прави такива глупости като теб и много се ядосвам. Дано брат ти не разбере.

Автор:  AzBe [ 30 Апр 2018, 07:37 ]
Заглавие:  Re: Нужда от пари

Бегай!Бегай ама бържи да го земеш кредита!А после къде......

Изображение

Автор:  GUАNO^APES [ 30 Апр 2018, 12:47 ]
Заглавие:  Re: Нужда от пари

Още по-тъпо ще направиш ако вземеш кредит от тея. Преди година аз теглих 250 лв, и на края изплатих 640лв, защото не ти казват за таксите на края на месеца, обслужване на края на годината, лихвите в последствие ги променят,а ти няма какво да направиш, вече си се разписал. Абе ако е кредит, да е друга фирма, тия са измамници!!! :twisted:

Автор:  Dr. Watson [ 01 Май 2018, 00:00 ]
Заглавие:  Re: Нужда от пари

georgipavlov написа:
Докато я паркирах леко я удар. Не е кой знае колко, но по лявата врата има драскотини, които той със сигурност ще забележи. Много спешно ми трябват пари за ремонт.

Драскотини по вратата се оправят за 100-150лв, даже с изправяне на огънато и боядисване на цялата врата. Ясно е, че обявата е театър, но ако си представим, че не е - трябва да си абсолютен насран мухльо, ако нямаш 150лв и тичаш за кредит с такъв размер.

Автор:  GUАNO^APES [ 01 Май 2018, 12:45 ]
Заглавие:  Re: Нужда от пари

Тука и админи не влизат вече, само ботове за спам! :neutral:

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/