боже господи , най-невероятното мъченеи за 1 кола -
да я кара жена , после да профучаваш из дупки /както е казал руснака - болшой дупка - болшой газ - мисля ,че така се пишеше/, да ти окривят ватата на паркинга и да ти падне шушулка през зимата на задния джам докато си спрял пред навеса на комшията - в слуач Биг Фут, които можеше да мине с мин скорост и тогава - "професионалния механик" който проверяваше колата /всъщност както и майками я проверява - с гледане , поне знае къде е щеката за салото/ нямаше да може и да влезе вътре .. та, ДА - просто съм удивен , немога да повярвам... ооо, май, гаадд!! ... невероятно, просто невиждано до сега .. влюбих се в тая кола .. видяхте ли това , аа аа а видяхте ли ?? еха димяща пвц граната - суууупер даже не можа да счупи задния джам - господи каква кола .. другото мисля че няма нужда да го коментирам и на джугана да му запалиш /буквално/ двигателя да му се стопят маркучите... можете да си представите..
ми нищо съществено не видях в "тестване" на няква си кола , която така или иначе преди да се качи на конвейра минава през тая и подобни писти дори ведниш на дискавъри даваша "американ чопър" и тия пичовете си купуваха някво пикапче/трък и минаваха точно по така писта - тест драйв .. като пример на комшият астрата 1.6 , преди година две , из големите дъждове мина зад полицията /успоредната с деренцето/ към хлебозавода през 1 локва и водата обля обилно предния капап - се едно пускаш лодка от кей за лодки , някаде около 5-6 метра така вълнички заливат капака .. нито прехълца нито се закашля - впрочем водата беше малко над праговете ..
как да , е искам да кажа ,че доста коли къде къде по смешни и от по-ниша класа се справят редом с 'мерника'
п.п. не визирам ничий марки, или пък ми се спори с пиянки кат вас

то кво да мълча - ставам сигорно банален с тоя клип
абе тия и коли ли правят ???
п.п. и да мисля ,че снега е за всички

койт както си го приеме