forum.gorna.net
http://forum.gorna.net/

Бои и Символи
http://forum.gorna.net/viewtopic.php?f=64&t=85284
Страница 1 от 1

Автор:  TheboY_NeX7D0oR [ 15 Сеп 2007, 11:31 ]
Заглавие:  Бои и Символи

Някой предмети в Lineage2 могат да променят стойностите на основните способности (STR, DEX, CON, INT, WIT, MEN) на героя.


Изображение


За да смените стойностите на тези способности трябва да бъде изчертан символ чрез Symbol Maker.

Бои

Боите са предмети, които се използват за изрисуването на символи. Боите имат + или - стойности за основните способности. Съществуват обикновенни бои и бои от високо качество.Обикновенните бои могат да бъдат ползвани за рисуване на символи след първия клас трансфер, но не и след завършването на втория. "По-добри бои" могат да бъдат ползвани само от играчи, които са завършили втория клас трансфер.

Рисуване на Символи

Герой от левел 20 или на горе могат да ползват бои за изрисуване на символ. Герои, които все още не са преминали поне първия трянсфер нямат право на символи. Слид завършването на първия клас трансфер може да се направят 2 символа, след завършването на втория - един повече, като за краен сбор всеки играч може да ползва 3 символа. Също така и татуировки (символи), които са били направени преди втория клас трансфе губят силите си след неговото завършване.

Ако играч има нужното количество бои и иска да си нарисува символ трябва да говори със Symbol Maker. Боите ще бъдат изразходвани както и определена сума адена ще бъде таксувана.

Стойността на една способност не може да бъде увеличена с повече от +5. На пример, ако два символа покачват STR с +3 и +4, общата стойност не може да надвиши +5. Няма лимит за намаляването стойностите на способност, но все пак не е възможно да бъде 0.

За някой класове има забранени символи. Виж ги в таблицата по-долу:


Изображение


Премахване на символи

За да бъде премахнат символ, играчът трябва да говори със Symbol Maker. Премахването на символ ще бъде таксувано с определена стойност адена. След премахването на съмвола половината бои, които са били ползвани за направата му ще бъдат върнати.

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/